Kezdőlap » Eszközök és segédanyagok » Online Tools » Termékösszehasonlító eszköz

Termékösszehasonlító eszköz

Válogasson egyszerűen a SunGuard hőszigetelt üvegei közül, és hasonlítsa össze azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a teljesítménybeli, illetve a megjelenéssel kapcsolatos elképzeléseinek.

First Part Icon Teljesítmény
Válassza ki a teljesítménymutatókat!
Amennyiben mind a fényáteresztő, mind a hőáteresztő képességnél a „Bármilyen” opciót választja, a lista az összes SunGuard terméket tartalmazni fogja. Ha finomítja keresését, a lista ennek megfelelően frissülni fog.

Submit
Second Part Icon Külső szín
Válassza ki a kívánt külső színt!
Amennyiben a „Bármilyen” opciót választja, a lista az összes SunGuard termékkombinációt megjeleníti. Ha finomítja keresését, a lista ennek megfelelően frissülni fog.
Submit
Third Part Icon Eredmények
A listázott eredményeket saját szempontjai szerint szortírozhatja, összehasonlíthatja, kinyomtathatja és megoszthatja.
A táblázat tetején látható, kék betűs kategóriákra kattintva (mint például a külső szín vagy a hőáteresztési együttható), a táblázat automatikusan az adott tényező szerint rendezi a találatokat, melyeket le is szűkíthet, ha kiválasztja az összehasonlítani kívánt termékeket, majd megnyomja az Összehasonlítás gombot. Új válogatás a táblázat alján található Visszaállítás gombbal, vagy az első és második lépés megismétlésével kérhető.

SunGuard Home Page Tools ButtonKapcsolatfelvétel a Guardian Építészeti Értékesítőjével


MEGJEGYZÉSEK:

 

Guardian Logo

Guardian Orosháza
Csorvási u. 31
H - 5900 Orosháza
Hungary
Tel. +36 68 887 200