Kezdőlap » Névjegy

Névjegy

Build With Light

A SunGuard napfényvédő üvegek esztétikai és gazdasági előnyei

A SunGuard napfényvédő üvegek használatának esztétikai, gazdasági és energiahatékonysági szempontból is számtalan előnye van.Fejlett porlasztásos bevonási technológiánknak köszönhetően termékeink a legsokoldalúbbak közé tartoznak az iparág piacán.

Üvegeink segítségével szó szerint beépítheti a fényt, s mindez a színek és teljesítményjellemzők széles választékában valósítható meg. Emellett a bevonatok természetesen laminálással is kombinálhatók, amely fokozott védelmet kínál a viharok és más biztonsági kockázatok fenyegetéseivel szemben. De ugyanígy jelentős mértékben csökkenthető velük az energiafogyasztás is (mellyel akár LEED-pontokat is gyűjthet projektje számára).

Független tanulmányok azt igazolták, hogy egy átlagos kereskedelmi célú épület esetében – 10 éves időtartamra vetítve – a SunGuard bevonattal ellátott üvegek több ezer eurónyi kezdeti, illetve folyamatos megtakarítást eredményeztek az energiakiadások területén. Ráadásul a Guardian továbbra is folytatja olyan új módszerek kidolgozását, amelyek még tartósabbá, energiahatékonyabbá és vonzóbbá teszi a SunGuard napfényvédő üvegeket a kereskedelmi piac számára.

Guardian – a vállalat, amely a SunGuard márka mögött áll

A SunGuard, a magántulajdonban lévő és a világ egyik legnagyobb kereskedelmi, lakóépületi és járműipari sík- és preparáltüveg-gyártójaként ismert Guardian Industries Corporation nagy teljesítményű bevont síküvegeinek márkaneve. Sokoldalú globális szereplőként a Guardian a világ csúcskategóriás járműgyártóinak beszállítója, amely teljes körű kínálatot nyújt a járművek külső rendszerei számára. A Guardian Building Products az egyik legnagyobb építőanyag-forgalmazó hálózat Észak-Amerikában, valamint vezető gyártója az üveggyapotos szigetelő anyagoknak és más építési termékeknek.

A Guardian csoport székhelye a Michigan állambeli Auburn Hills-ben létesült, de telephelyei mind az öt kontinensen, összesen 25 országban megtalálhatók, és alkalmazottainak száma meghaladja a 18 ezret. A Guardian támogatja a vállalkozói szellemet, és arra ösztönzi munkavállalóit, hogy akármelyik egységnél dolgoznak is, fejlődjenek, bátran próbálják ki ötleteiket, és vállaljanak vezető szerepet.

Ez az innovációs kultúra tartja fenn a Guardian elkötelezettségét az erős üzleti vállalkozások építése iránt – legyen az az Öné, vagy a miénk.

További információkért látogasson el weboldalunkra: www.guardian.com.

Sunguard Bullet Arrow Light Történet
Büszkék vagyunk arra az útra, amit már megjártunk.

Sunguard Bullet Arrow Light Minőségi Fogadalom
A mi ígéretünk Önnek.

Sunguard Bullet Arrow Light Etikai Állásfoglalás
Elkötelezettség a legmagasabb elvárások teljesítésére.

 

    
Hanseatic Trade Center Hamburg
Solar Light Blue 52
Our Products in ActionOur Products in Action

 

Guardian Logo

Guardian Orosháza
Csorvási u. 31
H - 5900 Orosháza
Hungary
Tel. +36 68 887 200