Kezdőlap » Névjegy » A Guardianről » Etikai állásfoglalás

Etikai állásfoglalás

A Guardian etikai elkötelezettsége

Bár a Guardian mindig is büszke lehetett arra, hogy kreatív és agresszív versenyben sikerült győznie, a siker aktív munkálásának mindig becsülettel és tisztességgel kell párosulnia. Munkatársainktól azt várjuk, hogy a vásárlókkal, beszállítókkal, kormányzati szereplőkkel, a nyilvánossággal és egymással szemben is becsületesen és etikusan viselkedjenek.

Ebből az elvből bizonyos alapvető viselkedési szabályok következnek. Például nem engedhetjük meg, hogy saját, személyes érdekeink, vagy barátaink, családtagjaink érdekei ellentétbe kerüljenek munkavégzési kötelezettségeinkkel. Védelmeznünk kell a vállalat értékeit és bizalmas információit, és ezeket nem használhatjuk fel saját vagy versenytársaink érdekében.
Nem hamisítunk feljegyzéseket, és nem semmisítünk meg dokumentumokat vagy bármely olyan dolgot, amelyről okkal feltételezhetjük, hogy nem szabad megsemmisíteni őket. Betartjuk a tevékenységeinkre vonatkozó törvényeket, szerződéseket és irányelveket, és nem foglalunk el ezekkel kapcsolatban olyan álláspontot, amelyet nem tudunk korrekt módon igazolni mások előtt. Egyszóval, nem viselkedünk úgy, hogy kellemetlen magyarázkodásra szoruljunk a munkatársaink vagy családjaink előtt, illetve szégyenkeznünk kelljen miatta, ha megjelenik a hírekben.

„A Guardian tőkéje az ember”
A Guardian „módszere” az, hogy felelősséget ruház az emberekre, amellyel el is kell számolniuk. Minden munkatársunk felelős és számon is kérhető azért, hogy fenntartsa a Guardian színvonalát. Mottónk is kapcsolódik ehhez: „A Guardian tőkéje az ember”. Ahhoz azonban, hogy ez a mondat ne csak szlogen legyen, hanem a büszkeségünk valódi forrása, a győzelemért folytatott küzdelemben mindvégig etikus magatartást kell tanúsítanunk.

William Davidson, Elnök

    
Hanseatic Trade Center Hamburg
Solar Light Blue 52
Our Products In ActionOur Products In Action

 

Guardian Logo

Guardian Orosháza
Csorvási u. 31
H - 5900 Orosháza
Hungary
Tel. +36 68 887 200