Kezdőlap » Névjegy » A Guardianről » Történet

Történet

Guardian:
1932 óta az iparágban

A Guardian Industries 1932-ben Guardian Glass Company néven kezdte meg működését, szélvédő üvegeket gyártva a járműipar számára.

1970-ben egy bátor döntéssel beléptünk a nyersüveggyártók piacára Amerikában, amire akkoriban már közel ötven éve senki nem vállalkozott, és a michigani Carltonban létrehozott üzemünkben megkezdtük a folyékony ónra úsztatott olvasztott üveg segítségével a síküveggyártást. Azóta a Guardian további 27 síküveggyártó sorral egészítette ki felszerelését, és több mint 15 másik üzemet hozott létre.

Tevékenységeink bővítése 1980-ban kezdődött, amikor az ország több pontján megnyitottuk üveggyapotüzemeinket. A Guardian Building Products Distribution építőanyag-forgalmazó vállalat elődjeivé vált Builder Marts of America 1998-ban és a Cameron Ashley Building Products 2000-ben történt felvásárlásával egész Észak-Amerikában erős és növekvő jelenlétre tettünk szert az építőanyagok forgalmazása területén.

A ’90-es években a járműipari kiegészítőket gyártó michigani Automotive Moulding Company of Warren, majd a valenciai spanyol Lab Radio megvásárlásával folytattuk a bővülést, s ezekkel a lépésekkel elsőként tudtunk mind üvegezési, mind kiegészítő termékeket kínálni a járműipar számára. A Guardian azóta is az iparág egyik fő globális beszállítója.

Üvegeink, valamint egyéb termékeink és rendszereink megtalálhatók a világ minden táján – járművekben, kereskedelmi épületekben és otthonokban. Izgatottan várjuk, mit hoz még a jövő!

    
Hanseatic Trade Center Hamburg
Solar Light Blue 52
Our Products In ActionOur Products In Action

 

Guardian Logo

Guardian Orosháza
Csorvási u. 31
H - 5900 Orosháza
Hungary
Tel. +36 68 887 200